top of page

Gundsølille Disc golf

Disc golf er en alternativ form for golf. I stedet for bolde og køller spilles der med disc golf discs(frisbees). Hullet er skiftet ud med en metalkurv, hvor der hænger kæder fra toppen der kan gribe Discen.

Spillet og regler

Discen skal ligge stille i kurven, eller hænge i kæderne. Dvs, det tæller ikke hvis man rammer kurven og discen bagefter falder på jorden. Ligesom golf startes der med et såkaldt drive fra et tee-sted. Derefter laves et indspil og til sidst puttes der. Målet i disc golf er naturligvis at ramme i kurve på færrest antal kast, og den der har brugt færrest kast efter endt runde vinder.

Gunds├©lille Disc Golf Bane - 1920x1290px.jpg

Disk Golf i Gundsølille

I Gundsølille er vi i opstartsfasen, så til at starte med har vi 1 ugentlig træning for alle over 15 år. Hvis der er tilslutning og interesse nok, udvider vi med flere hold og flere træningsdage. Spillere yngre end 15år er velkomne, hvis de har et forælder med.

Vi har et samarbejde med Roskilde Disc Golf Klub, og alle medlemmer er derfor også velkomne til at træne med RDGK på deres træningsdage.

 

Kontingent giver adgang til den ugentlige træning samt klubmesterskab, og til udlån af discs hvis man ikke har sine egne.

 

Træning vil her til at starte med ligge Torsdage kl 17:30, og når det bliver for mørkt rykker vi til Lørdag formiddag kl 10.

 

Kontingent ligger på 250kr for en sæson der løber fra August til og med Juni.

bottom of page