top of page

Om os

Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening er en flergrenet forening med ca. 1100 medlemmer, der er aktive indenfor mange forskellige idrætsgrene; fitness, skydning, gymnastik, springgymnastik, yoga, dans, fodbold, håndbold, padel, tennis, badminton, bordtennis, discgolf og Aktiv Mandag for de lidt ældre.

Vi tror på glæden og styrken i foreningsfællesskabet, hvor alle kan være med.
Vil du mærke fællesskabet, have det sjovt, møde nye mennesker, og samtidig få sved på panden med et smil på læben, så kom og vær med. Vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer.

Velkommen hos GSG&IF

Vi har sammenhold, god sportsånd, masser af frivillighed og plads til alle.

Gundsølille og omegn er en dejlig by med mange muligheder for at deltage i et mangfoldigt foreningsliv. Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening (GSG&IF) er en af de mange foreninger og vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer med åbne arme.

Gennem GSG&IF kan du dyrke din idræt på forskellige planer, du kan gå træner-/instruktørvejen og få din uddannelse her, samt dyrke foreningslivet!!

GSG&IF er en forening i bevægelse – vi stræber efter at være med på tidens trends krydret med gamle værdier som: Solidt sammenhold, God sportsånd, Frivillighed og Plads til alle. Alt dette gør GSG&IF unik og noget vi skal være stolte af her i Gundsølille.

Vi holder os ikke indenfor de traditionelle rammer for en idrætsforening, men vælger mangfoldigheden, og byder andre typer aktiviteter velkommen. Så længe GSG&IF kan stå indenfor grundlaget og formålet.

Vores trænere, instruktører og initiativtagere kommer primært fra GSG&IF's lokale medlemsskare. Det belønner vi med opbakning, kvalificeret uddannelse og sparring. Dette er muligt, på grund af frivilligheden og støtten fra det lokale i Gundsølille og omegn. Noget vi nyder stor anerkendelse af i oplandet og DGI regi.

Vi bestræber os altid på at blive bedre. For at det er muligt, har vi behov for at få konstruktiv kritik, samt viden om hvad vi gør godt. Derfor skriv eller tag fat i os, hvis du har noget på hjertet! Ellers er der vist bare at sige: Kom og vær med, dyrk det sociale, plej talentet og få din motion og leg her i GSG&IF.

Jeg glæder mig meget til at møde dig i GSG&IF. 

13x18_DSC9217_edited.jpg
Johnny Magnussen

Formand

formand@gsgif.dk

bottom of page