Bane booking

Hvordan

Man kan reservere en bane at spille på via vores banebookingsystem i Conventus. Det er også i dette system, at alle klubbens medlemsoplysninger ligger, så det er både herfra, du booker en bane, opdaterer dine egne personlige oplysninger og også betaler kontingent.

Når du skal booke en bane så finder du en tid her på siden til højre og klikker 'Book'. Du skal nu logge ind.

Brugernavn er enten din email eller dit telefon nummer. Password er det du valgte første gang du loggede ind. 

Du kan finde yderligere oplysninger i afsnittet 'Adgangskode/login' nederst på denne side.

 

Booking regler

  • Du kan lave 2 bookinger af 1 times varighed

  • Når tiden er overstået kan du booke næste tid

  • I kommentar feltet skal du skrive fornavn og efternavn på din(e) medspiller(e)

  • Hvis det er en gæst skal du skrive 'gæst' og gæstens navn(e). Se afsnittet om gæster herunder

  • ​Fremgår der ikke en medspiller / gæst under kommentarer, vil det blive betragtet som en gæst og medlemmet vil blive opkrævet gæste fee, jvf. afsnittet om gæster herunder

Booking har forrang

Hvis banerne er ledige, kan man i princippet bare spille. Man skal dog altid vige for medlemmer, der har booket, og da der især på hverdags-aftener ofte er pres på, er det altid en god idé at reservere. 

Hvis en banereservering ikke bliver benyttet, dvs. at der ikke senest 10 min. efter timens start, har indfundet sig nogen af de spillere der har reserveret banen, kan banen benyttes af andre spillere.

Gæster

Det er tilladt medlemmerne at medtage en gæst på klubbens baner, dette forudsætter at man skriver at man har en gæst med samt gæstens navn, jvf. booking regler ovenfor.

Man kan dog kun have den samme gæstespiller med 3 gange. Yderligere spil på banen af denne gæst kræver medlemskab af klubben.

Gæste fee

Gæste spil koster 50,- kr. pr time, per gæst.

Gæste fee skal indbetales på mobile pay nr: 835452 (GSG & IF - Tennis).

I kommentar feltet på mobile pay skrives gæst samt gæstens navn, jvf. booking regler ovenfor.

Manglende betaling af gæste fee vil blive opkrævet hos medlemmet der medbringer gæst. 

 

Bestyrelsen har ret til at udbede medlemmer og deres medspiller(e) om deres navne for at sikre alle spillere har betalt enten kontingent eller gæste fee.

Ved gentagne overtrædelser af manglende gæste fee betaling kan det medfører eksklusion af medlemmet.

Adgangskode/login

Hvis du som bruger har glemt din adgangskode, kan du nemt få en ny, som du efterfølgende kan tilpasse. For at gøre det skal du være ved log ind-skærmen på conventus.dk, hvor du indtaster dit brugernavn og derefter klikker på Glemt adgangskode. Dernæst indtaster du dit mobilnummer og klikker på Send. Du vil nu få tilsendt en ny kode på mobiltelefonen, som du skal indtaste i adgangskode-feltet. Du kan nu klikke på Log ind for at komme ind på din brugerprofil - hvilket betyder, at du kan administrere.

 

Ønsker du nu at ændre koden, kan du klikke på dit navn oppe i højre side og dernæst klikke på Ændre min adgangskode. Du skal nu indtaste den gamle kode, og derefter skal du indtaste den nye kode to gange. Når det er gjort, klikker du på Gem. Bemærk, at hvis du som bruger samtidigt skal være logget på som medlem, så skal du altid bruge den angivne kode, uanset om du logger på med brugernavn eller med mobilnummer.

©2020 by Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening.