©2019 by Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening.

Gundsølillehallen a.m.b.a. får ny cafeteria medarbejder.

Gundsølillehallens ledelse skriver: 

Det er lykkedes Gundsølillehallen at indgå samarbejde med Berit Andersen som køkkenchef i Gundsølillehallens cafeteria.
 

Berit tiltræder stillingen pr. 23.09.2019 og er ansat på 32 timer pr. uge.
 

Så nu bliver det altså muligt at købe et dejligt måltid mad i Gundsølillehallens cafeteria i hverdagene fra kl. 17.00 – 20.00. Man kan enten vælge at indtage måltidet i cafeteriet, eller tage det med hjem som Take Away.
 

Prisen vil ligge på 45 kr. pr. portion når du spiser i cafeteriet og 50 kr. pr. portion ved Take Away.
 

Tiltaget er sket ud fra vores ønske om, at tilgodese alle Jer brugere mht. bespisning og sundhed. Samtidig er det vores håb, at det vil skabe noget mere liv her i huset, samt hjælpe med til at gøre Jeres travle hverdag lettere.
 

Ugens Menu vil blive lagt på Facebook, hvorfra man også bedes bestille antal portioner, du kan dog også bestille i cafeteriet. Grunden til at vi beder jer bestille, er at vi ønsker at undgå madspild samt holde omkostninger nede. Det er dog muligt at høre om der er mad selv om man ikke har bestilt på forhånd.

Menuerne bliver justeret efter årstiden, og samtidig vil vi forsøge at blande noget økologi ind i projektet, så I kan allerede glæde jer.

Vi håber naturligvis på stor opbakning.

 

Velbekomme

Venlig hilsen

Gundsølillehallens medarbejdere.