Sportsfest 2021

Lørdag d. 4. september

sportsfest logo.png

For på denne dato holder vi nemlig sportsfestdag. Det bliver ikke den traditionelle sportsfest med boder såsom Tombola, Fiskedam, Pilekast og Skydning grundet vores uindbudte gæst ”Corona”.  

MEN festudvalget har igen i år forsøgt at lave et dagsarrangement, hvor både børn og voksne kan komme op på sportspladsen i Ågerup til en fornøjelig dag, og hvor det vil være muligt at købe øl, sodavand, slush ice, slikposer samt pølser fra grillen.

Festudvalget har ikke siddet på hænderne det seneste år. Der arbejdes med en række tiltag, der bl.a. skal skabe flere siddeområder på pladsen, hvor der er plads til hygge og samvær for både unge og gamle.

Derfor introducerer vi i år Ungdomshjørnet, hvor lokalområdets unge får egen pavillon på pladsen med borde og bænke, så der kan hygges uden al for megen voksen indblanding. 

Vi vil derudover åbne for et barområde med både Lounge i lidt mere tidssvarende stil end de traditionelle bord-bænkesæt og Biergarten, der selvfølgelig holdes i GSGIFs klubfarver.

Programmet, der kan ses HER, indeholder også en række andre initiativer, som vi har arbejdet på. I år kan vi derfor invitere til indvielse af foreningens nye hoppeborg, som Spar Nord fonden, Kultur- og idrætspuljen, GSGIF samt Idrætstanken har været med til at sponsorere.

Desuden kan vi i år også introducere en ny camping-bar, der er sponsoreret af Johannes Fog Fonden, AC Tone Byg, Dansk- Alge og Fliserens, Elkjærgruppen og AH Service.

Arrangementet kan dog ikke stables på benene uden det lokale erhvervsliv, der trofast bakker op om sportsfesten. Derfor sender vi en STOR tak til ovenstående fonde, puljer og erhvervsdrivende, der velvilligt stiller op og hjælper med at få skabt nogle fantastiske rammer for sportsfesten, og som ikke mindst hjælper med at få sportsfesten til at leve videre som tradition. UDEN jer, INGEN sportsfest.

 

 

Sidste år valgte en række lokale erhvervsdrivende desuden at støtte med sponsorater, der gav os muligheden for at indkøbe loungestole og bænke. Under selve ”Picnic på Pladsen ”-arrangementet valgte en række private og erhvervsdrivende også spontant at byde ind med sponsorater på loungestole. Alle disse bidrag sætter vi stor pris på, da det gør det muligt for os at skabe nogle nye initiativer for alle.   

Hvis der er flere, der ønsker at sponsorere sportsfesten med en loungestol til 250kr. med dit navn eller firmanavn over de næste to år, så kontakt os gerne på sportsfest@gsgif.dk. Vi sætter pris på al den hjælp, vi kan få for at få skabt nogle fantastiske rammer for sportsfesten fremover.

Selvom mange af os forhåbentligt er vaccineret i september, skal vi stadig passe på hinanden. Derfor følges de generelle retningslinjer fra sundhedsstyrelsen fortsat. Festudvalget holder selvfølgelig øje med udviklingen, men vi håber og tror på, at vi igen i september kan samles til en rigtig hyggelig dag.  

Vi glæder os til en fantastisk sportsfestdag i jeres selskab – og håber, at se så mange som muligt d. 4. september.

De festligste hilsener

Sportsfestudvalget

Penelope, Thomas, Jeanette, Pia og Ragna

sportsfest 21 bill 1.png
sportsfest 21 bill 2.png.jpeg