GIV Pokalen, modtagere:

2019        Jens Larsen

Giv Pokalen

Kriterierne for modtagelsen kan være, at vedkommende har

  1. gjort en god gerning for klubben, f.eks. været et forbillede for de unge, ved at udvise stor flittighed og moral, ikke blot for vores unge hold, men også i lokalsamfundet.

  2. ydet en indsats for foreningen set som helhed og ikke kun en enkelt afdeling. Det kunne eventuelt være for at arbejde for en bedre klubånd eks. gennem tværsportslige aktiviteter.

  3. udført et ekstraordinært afbejde i forbindelse med nogle af de aktiviteter klubben påtager sig, ikke kun på det sportslige plan.

 

Personen indstillet til GIV pokalen har været en uvurderlig støtte for GSG&IF gennem mange år!


Sportsfesten.
Ved de seneste års Sommerfester/Sportsfester har Jens været den som har hjulpet til i boderne der hvor det brændt på, samt været der når der skulle pakkes ned og udstyr skulle køres retur til laden ved Gundsølillehallen.


EatBeer
GSG&IF er på Roskilde Festivalen med EatBeer hvert år og de sidste 5-6 år har Jens også været en fast del af denne, og senest har Jens i år også været en del af styregruppen!

 

Fitness

For et par år siden fik GSG&IF Fitness som en del af sine mange tilbud, og her var Jens igen klar som en del af Bestyrelsen, hvor han ligeledes fortsat er kasserer og endda også instruktør i Fitness!

 

Håndbold!

Jens har være tilsluttet GSG&IF via sin kone (Grøndahl) gennem flere år, hvor Jens bl.a. hjulpet med opkridtning af håndboldbaner, været med til opstart af håndbold stævnet søndag og lavet kaffe til de morgenfriske søndag morgen inden boderne åbnede.


Gundsølillehallen.
Som om ovenstående ikke var nok, så har Jens også været formand for Gundsølillehallen de seneste par år.


Jens siger aldrig nej til at give en hjælpende hånd og er derfor næsten altid at se til et hvert arrangement derfor syntes vi Jens Larsen fortjener GIV-pokalen 2019!

©2020 by Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening.