Hold og deres trænere

Familiefræs

 

Så er vi klar til endnu en sæson, hvor du kan løbe, hoppe, trille, lege, synge og bruge hele kroppen. Vi vil gennem lege og redskabsbaner styrke motorikken, mens vi tilbringer en hyggelig time sammen. Forældre deltager omklædt og aktivt.

lise-2.jpg

Lise Petersen

 

Ramasjang

lise-2.jpg

Lise Petersen

01- alma.JPG

 Alma Ilsøe

03-filippa.JPG

Filippa

Alle sammen lad os så komme i gang - er I klar til fart over feltet i en time hver eneste onsdag? Vi skal lege, hoppe, springe, løbe, spille bold, danse til høj musik og have det sjovt sammen. 
En times gymnastik, hvor vi er klar til at lege, hoppe og springe sammen med dig. Vi vil finde redskaberne frem og styrke motorikken, så du bliver helt klar til at rykke op til de små springere. 
Husk gymnastiktøj, gymnastiksko/tæer, det lange hår væk fra øjnene og godt humør. 
Max 30 børn på holdet, så skynd dig at få din mor/ far til at melde dig til.

 

Spring 0.-3. klasse

Pernille.JPG

Pernille Treue

Franz.JPG

Franz Treue

Lene.JPG

Lene Gottrup

foto_på_vej.png

Mathilde Bjørn Lundberg

Synes du at springgymnastik lige er sagen, og har du lyst til at udfordre din krop med forskellige spring, så kom og vær med til at lege, løbe og ikke mindst lave seje spring sammen med os.

02-caroline.JPG

Caroline Steen Madsen

silje.jpg

Silje  Arndal Jessen

05-christoffer.JPG

Cristoffer Nielsen

06-gustav.JPG

Gustav  Gottrup Barfod

 

Spring 4.-6. klasse

Lene.JPG

Lene Gottrup

04-agust.JPG

Agust Troest

Klar til en ny springsæson? 

Vi er helt klar - kom og vær med til at udfordre din krop i spring, styrke og balance. Vi lægger vægt på fællesskab, differentieret træning og et godt læringsmiljø - derfor deler vi os ofte op i mindre grupper, så alle får sprunget så meget som muligt uanset niveau. Vi er allerede igang med at se på datoer til en springweekend - mere om det når vi ses til august! 

Vi glæder os til at se jer - til at grine, lege og få lært jer en masse spring!

MTV/Showdance 3.-6. klasse 

 
07-ophelia.JPG

Ophelia Willey

08-Barbera.JPG

Barbara Holmstrøm

Dansegenren på holdet vil være Showdance/MTV. Der vil være fokus på koreografier som skal opvises til sæsonafslutningen. Det bliver et hold med masser af træning og dans, men selvfølgelig sjov og spas.

Ophelia:

Jeg har i mange år stået på diverse scener både i Musicalverden og som sanger i band. Derfor har jeg masser af danse erfaring fra scenen samt fra danseuddannelse og de forskellige performance uddannelser jeg har gået på. Jeg glæder mig meget til at møde jer

Barbara:

Dans har altid fulgt mig, trods jeg har haft øvrige ting at tage mig til. 

Jeg har danset siden jeg var 3 år. I dag er jeg 25, og har derfor en del erfaring med dans. Jeg har danset en masse forskellige genre. Alt fra jazzballet, showdance, disco, hip hop, girly Dance, standard og latin m.m og jeg underviser primært i disco, showdance/jazz og girly. 

Derfor vil I hos mig, have mulighed for at prøve flere forskellige stilarter af. Jeg elsker at undervise, og kan garantere god stemning og godt humør på mit hold. Jeg glæder mig til at møde jer, og danse en masse med jer!

Blid bevægelse

 
lenebyriel.jpg

Lene Byriel

Har du smerter, gamle skader, stress, livsstilssygdomme, overvægt - eller trænger du bare til at komme stille og roligt i gang med at bevæge dig. Vores helt nye hold BLID BEVÆGELSE er for dig, der har lyst til en time med supernemme, skånsomme men effektive øvelser, hvor vi blidt mobiliserer og vækker kroppens led og muskler. Alle kan være med, og du kan fx bruge timen som rehabilitering, opvarmning eller "mindfulness i bevægelse". Du får færre smerter, større bevægelighed, mere ro på nervesystemet - og en øget lyst til at komme i gang med at bevæge dig. Og ja - vi hygger og griner også undervejs :-) Kontakt instruktør Lene Byriel, hvis du har spørgsmål - mail lene.byriel@gmail.com eller sms på tlf. 2064 3021.

Puls og styrke

Thea.jpg

Thea L. Kaarslev

Effektiv træning for kvinder og mænd – ung som ældre.
På dette hold får du, som overskriften indikerer, både trænet din kondition og dine muskler. Men vi har også altid behagelig og velfortjent smidighedstræning på programmet i form af en god omgang udstrækning. Ud over decideret konditions- og styrketræning muntrer vi os med små aerobicserier, som vi langsomt bygger op og udvikler hen over sæsonen. Aerobicserierne har varierende intensitet, og kan både være udfordrende for konditionen og koordinationen. Indimellem inddrager vi stepbænken i aerobicserierne. Og indimellem snupper vi en hel lektion med kun styrketræning, så hele kroppen bliver udfordret. Men som regel har vi lidt af det hele på programmet, så der burde være lidt for en hver smag. Det hele udføres til energigivende musik. Så velkommen til en ny sæson, hvor du kan forkæle din krop med et velfortjent energi-boost.

 

Yoga

Helga Deleuran.png

Helga Deleuran

Mit navn er Helga Deleuran, og er uddannet Hatha yogainstruktør.

Hatha yoga dækker over den fysiske yogapraksis, og langt de fleste yogaformer, der bliver undervist i vores del af verden, falder under den overordnede kategori "Hatha yoga". Hatha yoga bliver dog ofte brugt til at beskrive en simpel, basic yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser - oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Fokus i Hatha Yoga er typisk på at udføre de klassiske stillinger korrekt og efter kroppens kunnen.  

I vil dog også blive udfordret på både styrke, smidighed og udholdenhed.

Holdet er for både nybegyndere og letøvede.

 

Dance funkers

09-nicolai.JPG

Nicolai Lomholt

Dancefunkers er et showhold. Her arbejder vi stadigvæk med grin, sved og dans men der arbejdes mere på en enkelt koreografi, som skal laves til gymnastik opvisningen i foråret. Der laves et mix med flere stilarter, hvor der arbejdes i forskellige tempi og med alt fra samba til hip hop!.

Så er du frisk på at udfordre dig selv og prøve kræfter med en samlet rutine så er dette holdet for dig. 
De første gange vil vi lave forskellige koreografier, så jeg kan danne mig et indtryk af hvilket retning vi skal gå. 

Uanset om du er øvet eller ej, så er der altid plads til dig hos os.

Så kom endelig ned og prøv vores hold. 

 

Latin funkers

IMG_2742_edited.jpg

Nicolai Lomholt

Dancefit er en time for dig der gerne vi have sved på panden. Vi laver små, enkle koreografier til tidens toner og blander alle mulige stilarter.

Alle kan være med på dette hold, hvor essensen er grin, sved og dans.

Holdet er som sagt for alle, uanset om du har erfaring eller er nybegynder. 
Holdet er med til gymnastikopvisningen i foråret, men man er ikke forpligtet til at deltage, hvis man ikke har lyst. 

 

Zumba

10-malene.JPG

Malene Lundberg

Kan du lide at røre dig og få sved på panden til masser af gode rytmer? Så er zumba lige noget for dig. Vi vil blande mange forskellige latinamerikanske stil- arter og putte lidt fitness ind, så vi rigtig kan få rørt musklerne. 
Du behøver ikke at have danset før. Alle er velkomne og alle kan være med.