Hold og deres trænere

 

Minifræs

Pernille.JPG

Pernille Treue

lise-2.jpg

Lise Petersen

Så er vi klar til endnu en sæson, hvor du kan løbe, hoppe, trille, lege, synge og bruge hele kroppen. Vi vil gennem lege og redskabsbaner styrke motorikken, mens vi tilbringer en hyggelig time sammen. Forældre deltager omklædt og aktivt.

 

Ramasjang

lise-2.jpg

Lise Petersen

Alle sammen lad os så komme i gang - er I klar til fart over feltet i en time hver eneste onsdag? Vi skal lege, hoppe, springe, løbe, spille bold, danse til høj musik og have det sjovt sammen. 
En times gymnastik, hvor vi er klar til at lege, hoppe og springe sammen med dig. Vi vil finde redskaberne frem og styrke motorikken, så du bliver helt klar til at rykke op til de små springere. 
Husk gymnastiktøj, gymnastiksko/tæer, det lange hår væk fra øjnene og godt humør. 
Max 30 børn på holdet, så skynd dig at få din mor/ far til at melde dig til.

 

Spring 0.-3. klasse

Pernille.JPG

Pernille Treue

træner

Franz.JPG

Franz Treue

træner

Lene.JPG

Lene Gottrup

Træner

Synes du at springgymnastik lige er sagen, og har du lyst til at udfordre din krop med forskellige spring, så kom og vær med til at lege, løbe og ikke mindst lave seje spring sammen med os.

 

Spring 4.-6. klasse

Lene.JPG

Lene Gottrup

Træner

Agust.JPG

Agust Troest

Træner

Klar til en ny springsæson? 

Vi er helt klar - kom og vær med til at udfordre din krop i spring, styrke og balance. Vi lægger vægt på fællesskab, differentieret træning og et godt læringsmiljø - derfor deler vi os ofte op i mindre grupper, så alle får sprunget så meget som muligt uanset niveau. Vi er allerede igang med at se på datoer til en springweekend - mere om det når vi ses til august! 

Vi glæder os til at se jer - til at grine, lege og få lært jer en masse spring!

 
bella.jpg

Bella Anne Højberg

Lily.jpg

Lily Lykke

Træner

Små dansere

Vi glæder os så meget til den nye sæson og til at møde jer alle. Undervisningen vil indeholde masser af sjove lege og danse og vi skal lære forskellige koreografier i løbet af året.

I år byder de små dansere på en ny træner, Lily, som selv har danset siden hun var 6 år, både i Gundsølille, hos U Turn Dance Studio, og fra den nye sæson hos Vejlebo Dance Studio. Lily elsker at danse, og glæder sig til at møde Jer. Bella tager hul på hendes 3 sæson som træner hos Gundsølille Gymnastik, og har selv danset de sidste 5 år, både hos Reinhardt, U Turn Dance Studio og lokalt i Gundsølille, også Bella elsker at danse, og glæder sig til at se både nye og tidligere deltagere på holdet til august.

 

MTV/Showdance 2.-3. klasse 

ophelia dans.jpg

Ophelia Willey

Træner

Dansegenren på holdet vil være Showdance/MTV. Der vil være fokus på koreografier som skal opvises til sæsonafslutningen. 

Det bliver et hold med masser af træning og dans, men selvfølgelig sjov og spas.

Jeg har i mange år stået på diverse scener både i Musicalverden og som sanger i band. Derfor har jeg masser af danse erfaring fra scenen samt fra danseuddannelse og de forskellige performance uddannelser jeg har gået på. Jeg glæder mig meget til at møde jer

MTV/Showdance fra 4. klasse

Barbara.jpg

Barbara Holmstrøm

Træner

Mit navn er Barbara. Til dagligt arbejder jeg som pædagog i en klub, og ved siden af læser jeg på Roskilde universitet, hvor jeg afslutter min kandidat til september. Dans har altid fulgt mig, trods jeg har haft øvrige ting at tage mig til. 

Jeg har danset siden jeg var 3 år. I dag er jeg 25, og har derfor en del erfaring med dans. Jeg har danset en masse forskellige genre. Alt fra jazzballet, showdance, disco, hip hop, girly Dance, standard og latin m.m og jeg underviser primært i disco, showdance/jazz og girly. 

Derfor vil i hos mig, have mulighed for at prøve flere forskellige stilarter af. Jeg elsker at undervise, og kan garantere god stemning og godt humør på mit hold. Jeg glæder mig til at møde jer, og danse en masse med jer!

 
 

Blid bevægelse

lenebyriel.jpg

Lene Byriel

Har du smerter, gamle skader, stress, livsstilssygdomme, overvægt - eller trænger du bare til at komme stille og roligt i gang med at bevæge dig. Vores helt nye hold BLID BEVÆGELSE er for dig, der har lyst til en time med supernemme, skånsomme men effektive øvelser, hvor vi blidt mobiliserer og vækker kroppens led og muskler. Alle kan være med, og du kan fx bruge timen som rehabilitering, opvarmning eller "mindfulness i bevægelse". Du får færre smerter, større bevægelighed, mere ro på nervesystemet - og en øget lyst til at komme i gang med at bevæge dig. Og ja - vi hygger og griner også undervejs :-) Kontakt instruktør Lene Byriel, hvis du har spørgsmål - mail lene.byriel@gmail.com eller sms på tlf. 2064 3021.

 

Puls og styrke

Thea.jpg

Thea L. Kaarslev

Effektiv træning for kvinder og mænd – ung som ældre.
På dette hold får du, som overskriften indikerer, både trænet din kondition og dine muskler. Men vi har også altid behagelig og velfortjent smidighedstræning på programmet i form af en god omgang udstrækning. Ud over decideret konditions- og styrketræning muntrer vi os med små aerobicserier, som vi langsomt bygger op og udvikler hen over sæsonen. Aerobicserierne har varierende intensitet, og kan både være udfordrende for konditionen og koordinationen. Indimellem inddrager vi stepbænken i aerobicserierne. Og indimellem snupper vi en hel lektion med kun styrketræning, så hele kroppen bliver udfordret. Men som regel har vi lidt af det hele på programmet, så der burde være lidt for en hver smag. Det hele udføres til energigivende musik. Så velkommen til en ny sæson, hvor du kan forkæle din krop med et velfortjent energi-boost.

 

Vinyasa Yoga

Thor1.jpg

Thor Birgisson

Vinyasa er et fysisk krævende yoga hvor der er både fokus på styrke og smidighed. Denne type yoga er til dem der ikke gider ligge stille en hel time og gerne vil udfordres lidt på det fysiske, mens der stadig er plads til de lange stræk i slutningen af klassen.

Vi starter altid med en kort meditation eller en vejrtrækningsøvelse for at komme ned i fart efter en travl hverdag, og slutter af med en afspænding(Savasana).

Niveauet er Let øvet men begyndere kan godt følge med efter de har været der et par gange.

Vi ses på måtten, med et smil på læben

Ny Yoga

foto_på_vej.png

Lærke Apelon

Træner

Mit navn er Lærke Apelon. Jeg er uddannet asthanga yoga underviser, men i foreningsyoga giver det mening at undervise lidt bredere for at give en god basis og forståelse. Alle er velkommen på holdet. 

Vi bevæger kroppen for at påvirke sindet. 

Yoga er altså for det hele menneske. Vi går i detaljer med alle områder af kroppen, og kommer ud i krogende og får bevæget, strakt og iltet alle celler i kroppen. Vi arbejder også detaljeret med sindet, guider opmærksomheden rundt i kroppen og mærker efter. 

Yoga fører den voksne krop tilbage til et sundt udgangspunkt, som da vi var børn, uden skævheder, spændinger, pres og stress. Vi vil søge ro, nærvær og harmoni ved at fokusere på åndedrættet. Når man trækker vejret dybt og roligt, så tror nervesystemet på det og gearer ned. 

 
 

Dance funkers

203-IMG_9961_edited.jpg

Nicolai Lomholt

Holdet er for alle. Dog skal man være opmærksom på at kompleksiteten vil være større end på latinfunkers. Vi kommer også til at arbejde med mange forskellige stilarter som udover latin også tæller hip hop, funk mv. Holdet udvikler sig hele tiden og i år sættes baren yderligere op. Til opvisningen skal der laves 6 - 7 minutters samlet koreografi i et godt højt tempo, med spring imellem de forskellige stilarter. Så timerne her vil bære lidt mere præg af sammensætning af en samlet koreografi men stadigvæk vil vi danse med sved og fest i lokalet - fuldstændigt som vi plejer. Jeg glæder mig til at danse med jer.

Latin funkers

 
203-IMG_9961_edited.jpg

Nicolai Lomholt

Latinfunkers er det nye dansehold. Udtrykket vil være de latinske rytmer sammensat med moderne dans og svedige moves. Holdet er for alle, men vi tager det roligt i starten og derfor vil det også være det perfekte valg for nybegyndere. Selvom vi tager det rolig, så skal tempoet og pulsen op. Så timen vil bære præg af god musik, højt humør og meget grunddans, bygget op om klassiske latinsk inspirerede danse såsom Salsa, Mambo, Cha Cha Cha, Rumba mv. Efterhånden som sæsonen skrider frem, vil vi udfordre mere og mere på koreografierne så vi til opvisningen kan fremvise 3 danse af forskellig karakter. Timen er båret af lyst og grin og her kan vi alle lave fejl. Så hvis du har lyst til at være en del af team glade dansere i Gundsølille, så kom og giv den gas på Latinfunkers.

 

Zumba

Malene.jpg

Malene Lundberg

Kan du lide at røre dig og få sved på panden til masser af gode rytmer? Så er zumba lige noget for dig. Vi vil blande mange forskellige latinamerikanske stil- arter og putte lidt fitness ind, så vi rigtig kan få rørt musklerne. 
Du behøver ikke at have danset før. Alle er velkomne og alle kan være med.