top of page
FitnesslogoV2-whiteheader.jpg
www_748x483-700x357.jpg
GSGIFlogo.jpg
  • Facebook Social Icon
Velkommen til Fitness

Fitness er en underafdeling til Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening (GSG&IF), som byder på alt hvad hjertet begærer når det handler om at vedligeholde en sund krop.

 

Udover kredsløbstræning på diverse maskiner som Løbebånd, Crosstrainers, Ro maskiner og Cykler er der også mulighed for styrketræning på træningsmaskiner samt et stort udbud af frivægte/håndvægte, vægtstænger og Kettlebells.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde holdtræning på nuværende tidspunkt, men vi afsøger hele tiden muligheden for at kunne tilbyde holdtræning i fremtiden.

Vi har åben alle dage i tidsrummet kl 06.00 - 23.00.

Går du i 8. og 9. klasse og er under 15 år, så har du mulighed for at træne ved at tilmelde dig, vores holdtræning her mandag og onsdag (helligedag og skolernes ferie undtaget), se mere under holdtræning.

Vores center er bemandet af minimum en fitnessinstruktør hver mandag og onsdag i tidsrummet kl 19.00 - 20.30 (helligdage undtaget), men du er altid velkommen til at rette dine spørgmål til bestyrelsen eller en af de frivillige instruktører.

Kontakt fitness

Bestyrelsen kan kontaktes på enten mobil eller e-mail:

Derudover er du også velkommen til at tage kontakt til en af vores frivillige instruktører. 

Aktiviteter i fitness

Holdtræning
  • 8. og 9. klasse: Hver mandag mellem kl 15.30-17.00 *

  • Udendørs fitness: Hver tirsdag mellem kl 19.30-20.30

  • 8. og 9. klasse: Hver onsdag mellem kl 17.00-18.30 *

* Helligedage og skolernes ferie undtaget. 

 

8. og 9. klasse: Facebook og flyer

Udendørs fitness: Facebook og flyer

IMG_1156.JPG
Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med følgende organisationer:

h6HWtCnn_400x400.jpg
www_748x483-700x357.jpg
dgi_logo_rgb_sort.png
om_bdfl.png
Hvorfor vælge GSG&IF fitness

Det er der 4 gode grunde til:

1. Vi er passioneret

Og det er vi i en sådan grad, at vi arbejder helt frivilligt og ulønnet. Vi gør det fordi vi vi har et indre kald og virkelig synes at det er sjovt og dejligt at hjælpe andre mennesker til sundhed og velvære. Og så er vores team naturligvis uddannet og  specialiseret indenfor deres respektive ansvarsområder. Det giver tryghed for os og dig!

2. Vi er en succes

Vi driver et semi-professionelt fitnesscenter med alle de muligheder du stort set kender fra kommercielle centre. Vi stiller krav til vores omgivelser, sociale engagement og ikke mindst at instruktører og medlemmer skal befinder sig i et uhøjtideligt og positivt miljø. 

3. Du kan udvikle centret

Da vi er en underafdeling til en hovedforening, kan du deltage på afdelingens årsmøde og på demokratisk vis gøre din indflydelse gældende. Du kan også løbende være med til at udvikle centret med dine ideer og erfaring, hvis du har lyst. Det er ikke muligt mange andre steder!

4. Billig træning året rundt

Det er fakta, at vi er din adgang til effektiv træning året rundt! Her kan du frit og gratis få hjælp af instruktører. Her er ingen skjulte ekstraomkostninger for at få et personligt program til at nå dine mål. Her betaler du ikke for at gå i bad.

IMG_1155.JPG
IMG_1153.JPG
bottom of page