top of page

GSG&IF Fitness

MENU

BETALING

TRÆNING

Læs mere

AKTIVITETER

Læs mere

MEDLEMSKAB

GENERELT

Læs mere

SPØRGSMÅL

Læs mere

HOVEDFORENING

Læs mere
thumbnail_IMG_1836.jpg

Velkommen til FITNESS

thumbnail_IMG_1837.jpg

FORENINGSFITNESS

Vi er dit lokale fitnesscenter i Gundsølille. Vi råder over 120 kvm træningsareal, hvor vi tilbyder alt basic udstyr indenfor styrketræning, kredsløbstræning og funktionel træning. Den daglige drift varetages af vores frivillige afdelingsudvalg. Som medlem har du medindflydelse på vores strategi og retning via vores årlige medlemsmøde.

PLADS TIL ALLE

Vi har plads til alle, uanset alder. Hos os kan du frit træn fra du er 15 år. Hvis du er mellem 12-14 år kan du træne sammen med en voksen (25+ år) fra din husstand.

Vi har plads til alle, uanset niveau. Vi har plads til dig som er begynder, som bare ønsker lidt ekstra motion. Vi har også plads til dig som er erfaren, som træner til konkurrencer mv. 

thumbnail_IMG_1835.jpg

Individuel træning

thumbnail_IMG_1837.jpg

STYRKETRÆNING

Vi har alt det hvad hjertet begærer til fitness of styrketræning. Vores maskiner er fra Nautilus, der udmærker sig ved at være nem at gå til. Ved et minimum af vejledning er man sikret en korrekt træning og disse kan derfor bruges af folk på alle niveauer. Vi har derudover håndvægte op til 50kg, kettlebells mv.

KREDSLØBTRÆNING

Vi har alt hvad hjertet begærer til fitness af kredsløbstræning. Vores maskiner er fra Intenza, Nautilus og LifeFitness. Alt vores kredsløbsudstyr er nemt at betjene og selvom man ikke har erfaring, kommer man nemt i gang. Vi råder over spinningcykler, motionscykler, løbebånd, romaskinger, crosstrainers. Vi har derudover også en trappemaskine. 

thumbnail_IMG_1835.jpg
thumbnail_IMG_1096 (1).jpg

FUNKTIONEL TRÆNING

Vi har alt hvad hjertet begærer til fitness af funktionel træning. Vi råder over stepbænke, træningsbolde, træningsmåtter mv. Vi har derudover slyngetræner, landmine til vægtstang, Buso bold, AB wheel til træning af core  mv. Ligesom vi har træningselastikker, håndvægte op til 50 kg. kettlebells mv.

Holdtræning

thumbnail_IMG_1837.jpg

UGNE FITNESS

Vi tilbyder holdtræning for unge mellem 12-14 år samt elever i 8. og 9. klasse, uanset alder. På holdet træner de unge med en eller flere undervisere. Vores undervisere sikrer at de unge træner korrekt og kommer hele kroppen igennem. 

Undervisningen foregår p.t. mandag mellem kl. 17:30-19:00.

UDENDØRS FITNESS

Vi tilbyder holdtræning for dig, som er over 15 år og som ønsker at træne udendørs, uanset vejrforhold og årstiden. På holdet træner i hele kroppen, og alle kan være med uanset niveau. De enkelte øvelser kan tilpasses dit niveau.  

Undervisningen foregår p.t. tirsdag mellem kl. 19:30-20:30.

thumbnail_IMG_1835.jpg
thumbnail_IMG_1096 (1).jpg

YOGA FORLØB

Vi tilbyder løbende forskellige holdforløb indenfor yoga. Vores yogaforløb vil være af forskellig varighed, men fælles for dem er at de tilbydes i samarbejde med Trekroner Yoga. Trekroner Yoga er uddannet yogainstruktører . 

Undervisningen foregår p.t. på udvalgte tirsdage mellem kl. 16:30-17:30 (Yoga for alle) og udvalgte fredage mellem kl . 9:15-10:15 (Blid yoga).

GSGS&IF FITNESS

Store Valbyvej 248B

Gundsølille

4000 Roskilde

fitness@gsgif.dk

ÅBNINGSTIDER

 • Hverdage: Kl. 5:00-23:00

 • Weekend: Kl. 5:00-23:00

 • Helligdage: Kl. 5:00-23:00

Vi er ubemandet i hele åbningstiden.

MENU

 • Betaling

 • Træning

 • Aktiviteter

 • Medlemskab

 • Generelt

 • Spørgsmål

 • Hovedforening

FØLG OS

 • Facebook
bottom of page