top of page

GSG&IF Fitness & Gymnastik

Forside / Hold / Yoga

Yoga giver ro og overskud

x​​

 

Yoga er holdet for dig, der gerne vil have øget indre ro og mentalt overskud, smidighed samt bedre kropsbevidsthed og -holdning. På dette hold kombineres en serie klassiske yogaøvelser og der er mulighed for tilpasning af disse, så alle kan være med, uanset erfaring. Holdene udbydes i samarbejde med Maj Yoga.

I efteråret 2024 er der træning i uge 36-39 og 45-51 (11 gange samlet). Der er ingen træning i oktober, da vi skal flytte fitnesslokalerne fra de nuværende til selskabslokalet. 

Rabat, hvis du har et FITNESS abonnement - kr. 80 pr. yogahold

Du opnår en rabat på kr. 80 pr. hold, hvis du har et aktivt fitness abonnement (Voksen 25-67 år, Ungdom 15-24 år, Junior 12-14 år eller pensionist). Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Vi tilbyder: 

HATHA YOGA

Tirsdag fra kl 17:00-18:00

Selskabslokalet (september) og fitneslokalerne (november-december)

YIN YOGA

 

Tirsdag fra kl 18:15-19:15

Selskabslokalet (september) og fitneslokalerne (november-december)

BLID YOGA

 

Fredag fra kl 9:15-10:15

Selskabslokalet (september) og fitneslokalerne (november-december)

x​

​x​

x​

​x​

x​

​x​

3 fordele ved yoga

x​

Øg din styrke og udholdenhed

Du styrker både muskulatur og udholdenhed gennem timens flow.

Forbedret smidighed

Strækkene holdes i længere tid og din smidighed opbygges for hver gang

Find din mentale balance

Vi fokuserer på at være tilstede i kroppen og løsne op for både tanker og spændinger

x​

​x​

x​

​x​

Køb dagsbillet

x​​

Vi anvender MobilePay ved køb af dagsbillet. Det betyder desværre, at vi som udgangspunkt ikke har dine kontaktoplysninger i tilfælde af aflysninger mv. Vi annoncer aflysninger mv. på vores facebook side samt på mail. Derfor anbefaler vi, at du tilmelder dig vores mailliste for yoga, så vil du få en mail i tilfælde af aflysninger mv. (hvis du er tilmeldt, når mailen sendes ud) - Det er gratis!

Køb dagsbillet til kr 60:

x​

​x​

x​

​x​

Holdinformation

x​​

​​

Vi tilbyder p.t. hatha yoga om tirsdagen fra kl 17:00-18:00, yin yoga om tirsdagen fra kl 18:15-19:15 og blid yoga om fredagen fra kl 9:5-10:15.

 ​​​​

Læs mere om vores forskellige yogahold:

​​

Om holdet

Hatha yoga er fundamentet i yoga, det er herfra alle andre former for yoga udspringer f.eks: Yin yoga, Astanga yoga, Power yoga, Vinassa yoga, Blid yoga, Flow yoga osv. Jeg tager udgangspunkt i Hatha yoga og laver min egen form for yoga. Jeg bruger min ”intuition” og min ”lærdom”, når jeg underviser. 

En typisk session

Jeg bygger det nogenlunde sådan her op:

Jeg starter med en lille afslapningsøvelse, så er der et par åndedrætsøvelser, så er der liggende og siddende opvarmningsøvelser , efter det er der tit stående øvelser og så drosler jeg langsomt ned og laver liggende eller siddende og slutter med afspænding.

Hvorfor yoga?

  • Yoga giver ro!

  • Den gør kroppen mere blød og fleksibel. Vejrtrækningen åbner de indre organer og gør dem fleksible.

  • Yogaen giver plads til at hverdagen bliver nemmere og mere positiv. Det er et fantastisk redskab til at forvandle følelser og komme ned i kroppen, det giver større overskud og man bliver mere nærværende.

  • Det giver et mere positivt og lyst sind og giver styrke både fysisk psykisk. Yoga giver en bedre fysisk holdning, giver ro og afslappethed i ansigtet og ro i hovedet…”tankerne holder frikvarter”

Timen sluttes med afspænding og meditation.

Kom gerne 10 min før timens start.

x​

​x​

x​

​x​

Brug for hjælp

x​​

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, så tag endelige fat i os på mobil 3038 0352 (Kristina) eller på mail fiitness@gsgif.dk.

x​

​x​

bottom of page