top of page

Eat Beer 2022

2_lines_Orange (2).png

Så har vi endelig været

på festival igen!


Hvad sker der hos Eat Beer? 

Vi har en herlig madbod på campingområdet, hvor vi fremstiller og sælger en masse god mad, der er  kendetegnet ved at øl indgår som ingrediens. Vores væsentligste ret er Chili con Carne, men vi har også  pandekager, Chili sin Carne, suppe, og Asian Porter Kylling m.m. ligesom vi sælger kaffe, the, saft og  kakao. 

Vi er mellem 10 og 30 på arbejde samtidigt afhængig af travlheden, og der er altid erfarne køkkenledere,  der styrer slagets gang. Der er alle steder beskrivelse af de mange aktiviteter på både dansk og engelsk, så  alle kan nemt være med. Vi producerer maden fra grunden, og sætter en ære i, at vi hele tiden har friske  varer til vores kunder. På din vagt kan du få mange forskellige opgaver. salg ved disken, anretning og  udlevering, kogning af ris, pandekageproduktion, pasning af ovn til hvidløgsbrød, opvask, pilning af løg,  ordning af gulerødder, renovation udenfor o.s.v. 

Du kan som frivillig under dine vagter spise og drikke uden beregning (kaffe/the/sodavand m.v.), ligesom du udenfor vagt  kan få måltider og drikkevarer til en særdeles fornuftig pris. Vi forsøger undervejs at gøre oplevelsen som  frivillig så god som mulig. Vi har et medarbejdertelt med hyggelig stemning

IMG_1899.JPG
IMG_1865.JPG

Er du med i 2023?
kontakt os på eatbeer@gsgif.dk
hvis du vil være sikker på at få en plads

Det bliver fra den 23. juni til den 2. juli!

IMG_1846.JPG
IMG_1867.JPG
bottom of page