Eat Beer 2022

Så skal vi endelig til festival igen!

Også i 2022, hvor Roskilde Festival fejrer 50 års jubilæum, er boden EAT BEER at finde på campingområdet på  Roskilde Festival.  Vi regner med at være på Camping West, tæt på medarbejdercamping.

Vi skal bemande boden fra fredag aften den 24. juni til søndag den 3. juli og vi skal bruge omkring 130 frivillige. Så hvis du  er frisk på 32 timers vagt (standard for alle madboder på campingområdet) så har  du nu chancen for at være del af en hyggelig bod.  

Vi fastholder de 3 vagter a’ 10 timer. Det giver egentlig kun 30 timer. Men på din første vagt skal du møde 30 min.  før, til et lille infomøde, hvor vi vil fortælle om de nye tiltag vi har lavet. Der er ikke mange. På de to næste vagter,  skal du møde 15 min. før og du skal regne med, at være der 15 min. efter.  

Dvs. er din vagt fra 8 - 18, så møder du 07:45 og kan ikke regne med at gå før 18:15. Dermed mener vi, at vi kan sikre  en bedre overlevering ved vagtskifte. På den måde kommer du op på de 32 timer, selvom det kun er 3 vagter. 

Vi har fortsat få pladser til unge under 18 år. Medarbejdere over 65 kan nøjes med 24 timers vagt. 

Hvis du ikke har behov for at komme ind på festivalpladsen og høre musik, og du føler, at de 32 timer er for meget,  kan vi i år tilbyde, at du skal arbejde i 16 timer, d.v.s 1½ vagt a’ 10 timer plus opstart. Tidspunkt for den halve vagt  styres af os, så vi er sikker på, at begge halvdele af en vagt bliver dækket. Det er begrænset, hvor mange vagter, vi  kan dele. 

Din tilmelding til Eat Beer skal foretages to steder, dels på festivalens egen  registreringsside og dels på mail: eatbeer@gsgif.dk

Registrering hos Roskilde festival: 

Har du været frivillig på Roskilde Festival efter 2018, findes du sandsynligvis i systemet og skal blot bekræfte eller  ajourføre dine oplysninger. Gå ind på https://people-vol.roskilde-festival.dk/   Indtast din mailadresse samt det  password, du anvendte sidste gang (et nyt kan bestilles samme sted, hvis det er glemt), gå ind på: Rediger min profil og tjek dine informationer. Hvis der er rettelser skal der nederst på skemaet vælges Gem ændringer. 

Hvis det er første gang, du skal være frivillig på Roskilde Festival, skal du oprette dine data her: https://people vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/ 

Registrering hos Eat Beer 

Du skal sende en mail til Eatbeer@gsgif.dk, hvor du oplyser: 

• Mailadresse (samme mail som du er registreret på hos Roskilde Festival) og navn samt din fødselsdato • Om du ønsker at være vagtleder og beskrivelse af erfaring/kvalifikationer 

• Hvis du enten er medlem eller i lige linje er i familie med et medlem af GSG&IF (idrætsforeningen), skal du  angive hvilken afdeling og evt. hvilket medlem, du er tilknyttet via. Så er du med til at øge afdelingens andel af et  evt. overskud på arbejdsindsatsen.
 

Når vi modtager din mail, registrerer vi dig som aktiv hos Eat Beer og du får en bekræftelse, eller information om  venteliste.
Vi formoder, at festivalen igen i år selv sørger for registrering til medarbejdercamping, ellers vender vi tilbage herom, hvis Eat Beer skal stå for det. 

 

En gang i april måned orientere vi de tilmeldte frivillige om, hvordan der kan vælges vagter og hvordan man kan  prøve at sikre, at komme på samme vagt som ens venner. 

Ligesom tidligere har festivalen besluttet, at samtlige medhjælpere skal afhente deres armbånd personligt hos  Check-in mod fremvisning af personlig ID samt et medarbejderbevis (sendes fra os senere) 

Vi glæder os til at se jer!
Jens, Per og Morten 

Eat Beer festivaludvalg 

 


Hvad sker der hos Eat Beer? 

Vi har en herlig madbod på campingområdet, hvor vi fremstiller og sælger en masse god mad, der er  kendetegnet ved at øl indgår som ingrediens. Vores væsentligste ret er Chili con Carne, men vi har også  pandekager, Chili sin Carne, suppe, og Asian Porter Kylling m.m. ligesom vi sælger kaffe, the, saft og  kakao. 

Vi er mellem 10 og 30 på arbejde samtidigt afhængig af travlheden, og der er altid erfarne køkkenledere,  der styrer slagets gang. Der er alle steder beskrivelse af de mange aktiviteter på både dansk og engelsk, så  alle kan nemt være med. Vi producerer maden fra grunden, og sætter en ære i, at vi hele tiden har friske  varer til vores kunder. På din vagt kan du få mange forskellige opgaver. salg ved disken, anretning og  udlevering, kogning af ris, pandekageproduktion, pasning af ovn til hvidløgsbrød, opvask, pilning af løg,  ordning af gulerødder, renovation udenfor o.s.v. 

Du kan som frivillig under dine vagter spise og drikke uden beregning (kaffe/the/sodavand m.v.), ligesom du udenfor vagt  kan få måltider og drikkevarer til en særdeles fornuftig pris. Vi forsøger undervejs at gøre oplevelsen som  frivillig så god som mulig. Vi har et medarbejdertelt med hyggelig stemning

2_lines_Orange (2).png
IMG_1899.JPG
IMG_1865.JPG
IMG_1846.JPG
IMG_1867.JPG

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom