top of page
Tilmelding til badminton

Nedenfor kan du tilmelde dig til badminton ved at trykke på knappen Tilmeld under det ønskede hold. Herefter vil du blive viderestillet til et nyt vindue, hvor du enten kan oprette en medlemsprofil eller logge ind med din allerede eksisterende medlemsprofil, hvis du allerede er eller har været tilknyttet en af de øvrige afdelinger i GSG&IF.

 

Betaling

Betaling foretages via betalingskort. 

Nedenstående priser for badminton er 1 sæson.​

Oprettelse af medlemsprofil

Du skal oprette en medlemsprofil for hver person, som ønsker at spille badminton.

 

 

Adgangskode til din medlemsprofil

Adgangskoden til din medlemsprofil i conventus kan efter oprettelsen ændres til en adgangskode efter eget valg inde på din medlemsprofil.

Prøvetræning inden betaling

Som nyt medlem har du ret til i at deltage i 3 x træning før end du behøver at tilmelde dig betaling, så du har mulighed for at prøve om det er noget for dig.

Booking af baner:

Læs venligst denne vejledning omhyggeligt inden du foretager booking af bane for sæsonen 2018/19.

Vælg om du vil spille mandag eller torsdag ved at vælge én af nedenstående links. På det nye vindue du får op skal du taste dit login i øverste højre hjørne inden du vælger bane. Tast således brugernavn/mobil nr. og kode og afslut med tryk på "Login" knappen. Når du er logget ind, vælger du tidspunktet og hvilken bane du ønsker ved at trykke på den ønskede bane. Et nyt vindue kommer op og i feltet "Kommentar" taster du navnet/navnene på dine medspillere. Det er således kun én spiller, som booker banen på vegne af sine medspillere.

Booking af bane om mandage:  TRYK HER   (kl.19.00 - 20.00 og kl. 20.00 - 21.00)

bottom of page