GSG&IF » Arrangementer » Sommerfest 2015
Så har vi endnu en gang haft en særdeles vellykket sommerfest i Ågerup. Ikke alene var vejret med os alle dage (vi fik 0,2 mm lørdag aften, hvor Ringsted og Lejre fik i nærheden af 10 mm), men vores sommerfestudvalg havde sørget for gode og spændende aktiviteter alle 4 dage.
Opsætning af boder og telte forrige søndag og tirsdag forløb helt efter planen, og jeg tror faktisk at nedtagningen søndag, der startede kl. 15.00 og sluttede i det store hele inden kl. 17.00, satte rekord.
Jeg vil gerne takke alle frivillige for en meget stor indsats og især vil jeg takke sommerfestudvalget for god ledelse af løjerne.

Per Lassen
Vi har taget mange billeder fra de festilige dage og dannet en selvstændig side med galleri, der viser de mange aktiviteter i boderne, på hoppeborge, på boldbanerne og så lidt ølsmagning, skumbadning, dyreskue, ponyridning og meget mere. Se her
Lørdag aften er jo festaften, hvor teltet blev fyldt med mange glade mennesker, der holdt gang i festen til henad kl. 1.00, hvorefter en del fortsatte i Bodegaen.
Vi har kun taget billeder tidligt på aften, så se trygt galleriet på denne side.
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15