00
GSG&IF » Arrangementer » Roskilde Festival

Eat Beer 2013 

28. juni - 8. juli
 

Så skal vi til det igen! Opså i 2013 har vi fået plads til vores herlige madbod Eat Beer på Camping West under årets Roskilde Festival.
Vi skal bruge en masse hjælpere (omkring 180) og lige nu her medio april har vi fået tilmelding fra ca. 100, så vi kan bruge mange flere og meget gerne fra foreningen og fra lokalområdet. Vi har det travlt men hyggeligt, og vi håber også i år at skaffe en masse penge til gavn for foreningen. Kom og vær med!
nedenfor findes årets invitation. Hvis I vil være med, så tilmeld jer på nettet på adressen:

 

https://eatbeer.nemvagt.dk/newuser

Invitation til årets festival i Eat Beer boden (61.1 Kb)

 Eat beer 2012

Så er festivalen 2012 godt overstået og endnu i år må vi sige, at det blev en stor succes for GSG&IF at være med. Boden EAT BEER er klart den førende i bycenter West og havde åbent lige fra lørdag den 30. juni kl. 18.00 til mandag den 9. juli kl. 12.00 og på nær den sidste halve time var vi leveringsdygtige i chili concarne, chili sin carne, japansk porterkyliing, supper og pandekager. Vores omsætning var tæt på sidste års rekord, og vi tror også på et flot overskud, der kommer foreningen og foreningens afdelinger til gode. Også i år var alle afdelinger med til at knokle for det gode resultat.

Vi har lavet et billedalbum, der viser nogle af de mange, herlige medarbejdere, vi havde både fra lokalområdet og resten af landet incl. Grønland, ligesom lande som Polen, Estland, Norge, Sverige og England var repræsenteret.
Se billederne her

Historik - GSG&IF til festival i 1990


Vi har jo været med til Roskilde Festival igennem rigtig mange år, og nu har Poul fundet en film frem fra 1990, hvor vi godt kan genkende en del af de ildsjæle, der var aktive dengang og endda for nogens vedkommende stadig er aktive.
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde