GSG&IF » Arrangementer » Roskilde Festival
Skal du ikke med Eat Beer på Roskilde Festival 2015?

Også i 2015 er boden EAT BEER at finde på campingområdet på Roskilde Festival. Vi regner med at vi skal bemande boden fra fredag aften den 26. juni til søndag den 5. juli.
Vi regner med at vi skal bruge ca. 175 medarbejdere, så hvis du er frisk på 32 timers vagt (standard for alle madboder på campingområdet) så har du nu chancen.
Både indretningen af boden, konceptet og sortimentet vil i store træk være som sidste år, dog har vi i år søgt om også at få lov til at sælge morgenmad, og hvis vi får lov til det er det noget vi forventer os meget af.
Som modtager af denne mail har du enten udtrykt ønske om at være med i år, eller været med tidligere år. Hvis det fortsat har din interesse at være med, kan du tilmelde dig på dette link:
https://eatbeer.nemvagt.dk/newuser
Her skal du angive dine oplysninger om navn, adresse, fødselsdato, telefon, mail mv. Vi kvitterer for din tilmelding med en mail, hvor dit password står, og derefter får du en godkendelsesmail, hvis vi har plads til dig.
Din adgang til vagtsystemet er som sidste år din mail-adresse sammen med det tidligere anvendte password. Det er tilmeldingstidspunktet, der bestemmer, hvem der kommer med, så jo før du tilmelder dig, jo mere sikkert er det, at vi har plads.
Når vi en gang i april/maj lukker op for vagtønsker – kan du selv angive dine ønsker om vagt ud fra hvilke vagter, der er ledige.
Som forrige år skal alle, der enten er medlem eller i lige linje er i familie med et medlem af GSG&IF (idrætsforeningen) fortælle hvilken afdeling og evt.. hvilket medlem, de er tilknyttet via. Så er de med til at øge afdelingens andel af et evt. overskud på festivalarbejdet.
Vores medhjælpere skal have 32 timers vagt i alt, som fordeles på 4 vagter á 8 timer. Igen i år kan vi også benytte unge på 15-18 år, dog ikke kun 10 % af den samlede bemanding. (NB: sidste år blev de unges pladser udsolgt meget hurtigt, så send tilmelding så hurtigt som muligt!).  Medarbejdere over 60 kan nøjes med 24 timers vagt, som så fordeles på 3 vagter á 8 timer.
Som medarbejder har du igen i år mulighed for at benytte dig af medarbejder-camping. Medarbejder-camping er et lidt mere roligt område ca. 5 minutters gang fra det øvrige campingområde med garanteret varmt vand. Hvis du ønsker at bo på medarbejder-campingen skal der bestilles et specielt armbånd til dig. Prisen vil sandsynligvis være på niveau med sidste år, ca. 200 kr. Husk at krydse af på skemaet, hvis vi skal bestille campingplads til dig!
Der bliver afholdt Informationsmøde den 22. eller 23. juni, hvor du får udleveret dit armbånd samt få mulighed for at stille spørgsmål vedrørende festivalen, men mere herom senere.
Vi orienterer om tilmeldinger, ændringer på boden etc. På Facebook siden: Eat Beer
Vi glæder os til at se jer.
Eat Beer
Lars Dannow / Per Lassen

 
 Historik - GSG&IF til festival i 1990


Vi har jo været med til Roskilde Festival igennem rigtig mange år, og nu har Poul fundet en film frem fra 1990, hvor vi godt kan genkende en del af de ildsjæle, der var aktive dengang og endda for nogens vedkommende stadig er aktive.
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde