Tennis » Praktiske oplysninger
Her er banerne
Banerne ligger på Hestemarken 1 overfor spejderhytten på stien mellem Gundsølille og Ågerup. Der er indkørsel fra St. Valbyvej nær skolen lige uden for Gundsølille ved skiltet: "Tennisbaner".
 
Træning
Vi har træning for juniorer og begyndere/øvede hvis der er nok tilmeldinger.
Træning starter første gang: se klubbens tennis-kaleder der sættes på døren til klubhuset.
Vi har fællesspil tirsdage kl. 19.00-21.00.

 
www.gsgif.dk/tennis eller opslag ved klubhuset.
 
 
 
Turneringer
Hvis der er interesse for det kan vi tilmelde et hold som består af 2 – 4 personers til DGI’s  tennisturnering
 
 
 
 
 
Aktiviteter
Der vil i 2017 blive arrangeret doubleturnering datoer fremgår af tennis kalender der udsendes til medlemmerne før sæsonstart, samt ved opslag i klubhuset.  Alle seniorspillere kan være med. Arrangementet starter kl. 8:30 med morgenbrød og kaffe, og selve turneringen starter omkring kl. 9:30. Der spillers således med forskellige makkere og mod forskellige modstandere. Der spilles 1 sæt i hver kamp og når kampen er overstået, udvælges der nye makkere/modstandere til næste kamp. Der gives point efter et seedningssystem fra DGI der hedder Tentour, så alle kan være med uanset niveau. Øvrige klub aktiviteter vil blive annonceret på opslagstavlen i klubhuset, via mail eller via foreningens hjemmeside. www.gsgif.dk/tennis
Praktiske Oplysninger
Banereservation:
Det er muligt at reservere baner på forhånd ved brug af tegningslisterne i klubhuset. Det kræver 2 medlemmer at reservere en bane 1 time, og man skal anføre navn og spiller nummer. For at alle kan komme til, må man kun reservere en bane ad gangen. Man kan dog altid tage ned i klubben og se om der er ledige baner.
 
Banepleje:
For at sikre at banerne er så gode som mulige at spille på, er det vigtigt at alle bruger lidt tid på banernes pleje hver gang man spiller. Hvis banerne er meget tørre er det en god ide at vande dem før I spiller, husk det kræver meget vand for at det hjælper. Undervejs i spillet bør man altid med det samme udbedre store huller i gruslaget, det fjerner også risikoen for skæve opspring og forvredne ankler. Efter endt spil skal banerne skrabes, fejes og linierne skal fejes rene for grus. I starten af sæsonen er banerne meget bløde, så pas godt på dem, og hvis I har god tid vil de meget gerne både vandes og tromles.
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15