Bordtennis » Nyt fra formanden

Kære alle bordtennisvenner!

 
begynder vi endelig på den nye sæson på tirsdag, den 11. september.
 
Som sædvanlig er der børnetræning (7-8 - 13 år) kl. 18.30 - 20 og voksentræning (14 - 60+) kl. 20 - 22, og som sædvanlig er det Johannes, der med hjælp træner både ungdom og senior.

Så kære forælder: Hvis du gerne vil aftjene den del af dit barns kontingentbetaling, som er på 4 timers frivilligt arbejde, er du meget velkommen til at aftale med Johannes at du kan fungere som hjælpetræner nogle aftener 18 - 20. Du behøver ikke selv at kunne spille bordtennis, bare du kan hjælpe de unge til at følge trænerens instruktioner :-) OG så er du velkommen til at deltage i den hårde opvarmning og styrketræning, vi altid starter med! :-)
 
Ligesom sidste år tilmelder vi seniorhold i serie 3 og serie 4 og regner med at tilmelde et serie 5 hold senere på sæsonen.
Og hvis der er ungdomsspillere nok, laver vi også et + 12 år ungdomshold, ligesom der vil komme masser af turnerings- og stævnetilbud til alle.
Så du er velkommen til at sprede din glæde ved bordtennis, og invitere andre med til at prøve! De første 2 gange er uden nogen binding, det er først derefter at man skal være medlem.
 
Udover dette starter vi forsøgsvis med 60+ bordtennis, også på tirsdag, men kl. 10 - 12 og til nedsat kontingent (for de får ingen instruktion/træner).
Her er det Vagn som er tovholder, og hvis det lykkes at samle nok 60+ spillere, vil vi forsøge at frikøbe nogle timer hver onsdag formiddag i selskabslokalerne til dem.
 
Og som det sidste starter GIV også med deres bankosæson, og bordtennis har sagt ja til at hjælpe. Vi skal stille med 2 personer. Er der en som kan stille op sammen med Johannes, i selskabslokalerne kl. 12 - 17 den 4. november og den 10. februar 2019? så ring lige på 3042 2885 tak?
 
I øvrigt: Jeg laver også lige en opdatering på facebook, hvor du kan følge med.
Vi ses tirsdag, og jeg glæder mig!
 
 
wink
15. februar 2017


Kære alle bordtennisvenner!                                           

I får lige en lille opdatering:
Vi havde afdelingsmøde i går, tirsdag (14. februar), og hele afdelingsudvalget genopstillede og blev genvalgt. Derudover indtrådte Karsten som ny suppleant, så nu består afdelingsudvalget af følgende personer:
Vagn Hansen, Peter Villumsen, Benny Andresen, Mogens Hartfelt, Johannes Michelsen og suppleant Karsten Jakobsen.

Der vil fremover som et forsøg være en kort voksentræning, når det er muligt, (=hvis trænerne ikke spiller kampe ude eller hjemme): HVER tirsdag ved 20 - tiden.

Som noget helt nyt forsøger vi at holde åbent for spil  i hele sommerperioden, hver tirsdag kl. 19 - 22, så længe hallen ikke er lukket. Der vil IKKE være træning eller turneringskampe, og det forventes at alle selv sætter borde frem og selv sætter dem på plads / rydder op efter sig - både unge og voksne. Børn er velkomne sammen med forældre.

 

Kære bordtennisven


Kontingentet er for hele sæsonen er 475 krone + 4 timer ”frivilligt arbejde”.  Medlemskab er bindende efter 2. fremmøde. Indbefattet i kontingentet er registreringsafgift til amtsturneringen og holdgebyr, hvis du skal spille på hold.
Du skal selv betale din licens, hvilket er obligatorisk hvis du skal spille stævner, turneringer eller mesterskaber. Beløbet varierer fra 75 – 450 kroner, afhængig af din rating, men så giver klubben store tilskud til turneringer – stævner - landsstævner og træner/leder kurser.
SIDSTE NYT: KLUBBEN BETALER NU OGSÅ LICENSEN!
Deltagelse i juleafslutningen og klubmesterskaberne er gratis for klubbens medlemmer.

Se i øvrigt på vores facebookside: Gundsølille Bordtennis.
I bordtennislokalet findes en opslagstavle, hvor alle informationer vil blive sat op.
Indbydelser til stævner/turneringer vil altid være slået op, og samtidig vil der være tilmeldingslister, hvor du skal skrive dig på, hvis du vil deltage. (Tilmeldingsgebyrer vil blive opkrævet sammen kontingentet efter jul).
På samme opslagstavle vil du kunne se, hvem der har vagten/træningen de forskellige datoer – og ved eventuelle aflysninger vil dette også altid stå på denne tavle.


Med venlige hilsner fra formand Johannes Michelsen og kasserer Vagn Hansen
 
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15