GSG&IF - Håndbold
Håndbold » Klubinfo » Medlemsregler
Medlemsregler
Velkommen til endnu en sæson i Gundsølille Håndbold. For at vi alle kan få hverdagen til at fungere, har vi beskrevet nogle enkelte spilleregler. Hvis vi hjælpes med at efterleve disse, får vi alle mere tid til det, vi bedst kan li´- nemlig at spille håndbold.
Held & lykke med sæsonen.
 
 1. Brug af harpiks er forbudt i rækkerne under junior, medmindre der er tale om eliterækker. Kun moderat brug af Select vandbaserede harpiks er accepteret i Gundsølillehallen. Der må IKKE benyttes harpiks på mini-boldene. Alle bedes respektere dette.
 2. Brug af udendørssko på håndboldbanen i hallen er forbudt.
 3. Spillere der har trænet/spillet tre gange, skal betale fuldt kontingent. Beløbet opkrævesgange om året.
  Rykkergebyret er på 50,-. Fortsat udeblivelse af indbetaling vil medføre udelukkelse af al idræt i foreningen.
 4. Hvis man stopper med at spille i klubben, skal dette meddeles til træneren eller til holdets kontaktperson, der skal viderebringe beskeden til kasseren. Der betales kontingent for resten af sæsonen.
 5. Hvert hold må højest råde over én kampbold – dvs. bolde, der ikke er i hallen hver eneste tirsdag/ til træning.
 6. Alle aktive over 14 år bedes hjælpe med dommerbordsvagter. Der vil komme sedler ud om, hvornår det er ens tur. Hvis man ikke kan, bedes man bytte indbyrdes med en anden. Dette bedes meddelt til Susanne Rudbeck ( 30 69 28 91 ). De yngre spillere vil komme til at sidde ved dommerbordet med en seniorspiller.
 7. Ved ture søges GIV om transporttilskud. Holdgebyret betales af afdelingen og det resterende af deltagere. Der skal gives tilbagemelding til GIV om turen.
 8. Lægetaske og andet udstyr til skader betales/skaffes af klubben. Hallens lægetaske må IKKE fjernes fra hallen.
 9. Det forventes, at alle som en selvfølge holder orden i hal og omklædningsrum. Alle medlemmer bakker op om fællesarrangementerne; sommerfest, fastelavn, håndboldafdelingens aktiviteter etc.
 
 
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15