Håndbold » Klubinfo
Klubinfo
 
Vil du også være en del af holdet?
 
Velkommen til Gundsølille Håndboldklub. Der er faktisk mange gode grunde til at begynde og spille håndbold. Her kommer vi med et par bud på, hvorfor vi i klubben kæmper for god håndbold.
 
Sjov og kammeratskab
Træning, kampe, klubarrangementer og stævner er rammen for mange sjove håndboldoplevelser. Oplevelser, der giver mulighed for, at skabe venskaber – ikke alene med sine holdkammerater – men også på kryds og tværs klubberne imellem.
 
Udfordring & Fair Play
Håndbold er en sport, hvor man bliver udfordret både fysisk og mentalt. I håndboldsporten er det muligt at dygtiggøre sig, hvis man bruger mod, fight og vilje. Fair Play er god opdragelse og giver gode og positive idrætsoplevelser for alle.
 
Håndbold & Klubånd
Håndbold er et holdspil, hvor man skal kæmpe det bedste man kan for sit hold. Man bakker hinanden op og har en gensidig forpligtelse overfor sine holdkammerater, træner og klub.
 
Vi håber – og er sikker på – at du vil få mange sjove og lærerige timer og mange gode kammerater i Gundsølille Håndboldklub. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at det vil lykkes!
 
 
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15