GSG&IF » Interne sider » Kan hovedforeningen hjælpe?
Kan hovedforeningen hjælpe?

Som formand eller udvalgsmedlem i en afdeling i GSG&IF koncentrerer man sig primært om, hvad der sker i ens egen afdeling og fagligt er man naturligvis på hjemmebane. Men undervejs dukker der mange spørgsmål/problemer op, som måske ikke umiddelbart kan lade sig besvare/løse og så er det en god ide at hente hjælp/assistance andre steder i foreningen. Det kan være hos andre afdelinger/andre i udvalget eller i forretningsudvalget, der varetager foreningens interesser på vegne af alle udvalg. Alle medlemmer i forretningsudvalget vælges på den årlige generalforsamling og har ofte en erfaring, der er god at trække på.

I dette afsnit har vi forsøgt at beskrive nogle af de situationer, hvor forretningsudvalget kan være behjælpelig. Vi får helt sikkert ikke beskrevet alle tænkelige situationer, så hvis du er i tvivl, så kontakt formanden, så finder vi nok en løsning. Siden vil være under jævnlig opdatering, så mangler du et punkt, er du meget velkommen til at kontakte per@gsgif.dk.

I enkelte situationer må en afdeling slet ikke lade være med at gå via forretningsudvalget, eksempelvis ved kontakt til kommunen, lånoptagning eller pædofili-området. Dette er angivet under de enkelte situationsbeskrivelser.

Afdelingens økonomi
Ansøgning til kommunen
Børneattester
Lån i hovedforening
Medlemsskab DGI
Medlemsskab DIF og andre organisationer
Lokaler og Nøgler
Regnskabsføring
Uddannelse træner/leder
 
Følgende emner kommer måske på listen senere:

formandsskifte, Godtgørelse, sponsorer, ansøgninger til fonde og andre instanser

Hvis du mangler information om et emne, som du kan have gavn af som afdelingsleder eller -træner, så send en mail til per@gsgif.dk
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15