Gundsølille Skytte Gymnastik
og Idrætsforening
Aktiv mandag
Skydning
Gymnastik
Håndbold
Tennis
Bordtennis
Badminton
Fodbold
GSG&IF » Interne sider
Interne sider

Denne del af GSG&IF's hjemmesider er primært rettet mod bestyrelsesmedlemmer/trænere og indeholder informationer om regler, arbejdsgange, samarbejde mellem hovedforening og afdelinger og meget andet, som vi har brug for i det daglige arbejde. Siderne er under opbygning og vi modtager meget gerne ønsker til indhold. I første omgang begrænser vi dog siderne til at indeholde informationer som er fælles for hele foreningen og ikke kun for en enkelt afdeling.


Selvom afsnittet primært indeholder interne informationer, der kun har interesse for en begrænset flok, har vi valgt ikke at anvende begrænset adgang til denne del af portalen.

Den første side omhandler de aktiviteter, alle afdelinger skal/bør/kan stille op til ved fælles arrangementer som sommerfest, fastelavn m.v.

Tidsfrister ?

Hvert år er der en række tidsfrister, vi skal overholde for dels at få vores eget regnskab på plads til generalforsamling og dels for at kunne levere ønskede informationer om økonomi, medlemstal, kursusbehov etc. til kommune og andre instanser som DGI. På efterfølgende side har vores regnskabsfører, Susanne Grøndahl noteret de tidsfrister, der er gældende for den kommende sæson. De er primært rettet mod afdelingskasserere, men ansvaret kan uddelegeres.

Kan hovedforeningen hjælpe?

.. Må vi det?
... Kan man gøre sådan?

Der kan opstå mange spørgsmål i en afdelings hverdag. På denne og efterfølgende sider har vi beskrevet nogle af de mange situationer, der skal løses.
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15