Idræts-tanken 
Ågerup
Idræts-tanken

Stor gevinst til Ågerup

I Onsdags fik chauffør Per Ejby Hansen fra Ågerup en dejlig overraskelse. Per er trofast kunde hos Idræts-tanken Go’on i Ågerup, hvor han bruger sit Go’on kontokort, der især blev anskaffet i sin tid for at støtte Idræts-tanken og dermed områdets idrætsforening GSG&IF.  Med alle indkøb af brændstof på tanken får man et lod i den landsdækkende lodtrækning om at vinde et års forbrug af brændstof, og i marts måned var det Per Ejby Hansen, der var den heldige vinder af ikke mindre end 15.000 kr.

Per fik overrakt den dejlige præmie af netværkschef Tage Overballe fra Go’on gruppen i Skanderborg og Per Lassen fra Idræts-tankens bestyrelse.

Idræts-tanken er en støtteforening til Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening, og forpagter Go’on tanken i Ågerup alene med frivillige og ulønnede medlemmer. Idræts-tankens indtægter baseres på antal solgte liter brændstof, og især brændstof købt på Go’ons kontokort giver bonus.

Efter ansøgninger fra grupper eller afdelinger i GSG&IF tildeles økonomisk støtte til mange forskellige formål. Bl.a. har fitness fået støtte til etablering af afdelingen, skytterne har fået til ny luftkompressor, håndbold til anskaffelse af harpiks-fjerner, badminton til fugtskab til bolde og mange andre gode formål. I 2017 har Idræts-tanken i alt støttet med 76.282 kr.

 


Idræts-tanken

Lørdag den 13. maj holdt Idræts-tanken åbent hus på Go'on tanken i Ågerup.Ikke mindre end 150 kunder besøgte os denne dag for at nyde godt af billig brændstof, god service fra Go'ons konsulenter, vellavede pandekager, softice, slush-ice og en god kop kaffe. Dejligt at så mange gav sig tid til deltage i løjerne.


Også i 2018 holder vi et arrangement med åbent hus på tanken i Ågerup. Det bliver den 26, maj. Nærmere herom senere

Støtteforeningen Idræts-tanken

Idræts-tanken afholdte generalforsamling onsdag den 4. april kl. 19.30

 

i klublokalet, Gundsølillehallen

Formandens beretning om 2017 (17.1 Kb)
Generalforsamling den 4. april 2018 (20.9 Kb)

 

Bliv medlem af Støtteforeningen "Idræts-tanken"

 

Udfyld blanketten herunder og vi vil sende en mail med yderligere information.

Medlemskab koster DKK 50,00 om året og kontingent indbetales på konto nr. 9309 4583245826 i SparNord med angivelse af navn


Såfremt du udover at være støttemedlem også har lyst til at give en hånd med til lidt af det praktiske omkring driften af tanken så som tømning af skraldespande, rengøring af pladsen og standerne så benyt også nedenstående blanket. 
Kontaktperson: *
Telefon:  
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15