Gundsølille Skytte Gymnastik
og Idrætsforening
Aktiv mandag
Skydning
Gymnastik
Håndbold
Tennis
Bordtennis
Badminton
Fodbold
GSG&IF » Generelt om osVelkommen til hjemmesiden for GSG&IF, som vi håber dækker det behov, du har for information om Gundsølille Skytte Gymnastik & Idrætsforening. Under hver afdeling kan du se de mange muligheder, som vores forening kan tilbyde dig og din familie. Under GSG&IF findes en række sider, der fortæller om alt det, der er fælles for afdelingerne, for eksempel arrangementer, vedtægter og kalender.

Af aktiviteter udover idrætten kan vi nævne at vi afholder arrangementer som sommerfesten i Ågerup, fugleskydning, fastelavn og meget mere samt også er aktive på Roskilde Festivalen med madboden EAT BEER.Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening holder til i Gundsølillehallen i Gundsølille samt på idrætspladsen i Ågerup, liggende nord for Roskilde. Vi er en af de forholdvis få flergrenede idrætsforeninger i Roskilde kommune.

Vi er ca. 800 medlemmer, der er aktive indenfor mange forskellige idrætsgrene; vi har et godt kammeratskab i klubben, og har mange gode og udbytterige timer sammen.

Vi ses i GSG&IF

  
Under denne side gemmer vi oplysninger om bestyrelsen og kasserere i alle udvalg, vejviser til både Ågerup og Gundsølille, samt lidt historie og endelig vores vedtægter.

Der er også en kalender, der indeholder møder og større begivenheder i idrætsforeningen. De enkelte afdelinger opfordres til at lægge egne begivenheder ind her, så alle aktiviteter kan ses for hele foreningen.

Endelig viser vi lidt af foreningens historie samt vores beredskabspolitik.
Til sidst vises vores nye træningsdragt.
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15