GSG&IF » Arrangementer » Eat Beer 2018
Eat Beer 2018


Så nærmer festivaltiden sig, og det er nu, du kan melde dig til GSG&IF’s madbod: Eat Beer.
Eat Beer har gennem mange år skaffet mange tusind kroner til foreningen, der er blevet brugt til mange formål som anskaffelser, etablering af fitness center, nedsællelser af kontingent, stævnebetaling og meget mere.
Boden vil i år fortsæt være med campingområdet, men bliver rykket, da der kommer et nyt handelsområde ved siden af de skater-ramper der er nu.
Vi skal bemande boden fra fredag aften den 29. juni til søndag den 8. juli og har fået tilladelse til 129 medarbejdere. Så hvis du er frisk på 32 timers vagt (standard for alle madboder på campingområdet) så har du nu chancen for at være del af en hyggelig bod i år.
 
I år prøver vi noget nyt. De 32 timer fordeles på 3 vagter á 10 timer.Det giver egentlig kun 30 timer. Men på din første vagt skal du møde 30 min. før, til et lille infomøde, hvor vi vil fortælle om de nye tiltag vi har lavet. Der er ikke mange.
På de to næste vagter, skal du møde 15 min. før og du skal regne med, at være der 15 min. efter.
Dvs. er din vagt fra 8 - 18, så møder du 07:45 og kan ikke regne med at gå før 18:15. Dermed mener vi, at vi kan sikre en bedre overlevering ved vagtskifte.  På den måde kommer du op på de 32 timer, selvom det kun er 3 vagter.
Vagter a’ 10 timer kan starte kl. 6, 8, 12, 18 eller 24, men mere herom senere.
 
Igen i år kan vi også benytte unge på 15-18 år, dog kun 10 % af den samlede bemanding. (NB: sidste år blev de unges pladser udsolgt meget hurtigt, så send tilmelding så hurtigt som muligt!). 
Medarbejdere over 65 kan nøjes med 24 timers vagt, som så fordeles på 2 vagter á 10 timer + 30 min. før første vagt + 15 før og efter den anden vagt.
 
I år bliver der også ændringer i forhold til vagtlederne.
I midten af april/start maj, får vagtlederne besked om, hvornår der bliver åbnet for deres vagter. Så skal de gå ind og vælge vagter efter ”først til mølleprincippet”.
Vagterne for ledere kommer til at være fra kl. 08-18, 18-04, 22-08. Dog med mødetider som beskrevet ovenfor.
SÅ - har du lyst til at være vagtleder i år, skal du skrive det i din tilmelding inklusive information om tidligere års erfaring som vagtleder og andre lignende erfaringer. Herefter udvælger vi de mest kompetente, og vi satser på at have vagtlederne på plads den 10. april. 
 
Tilmelding foregår på en af 2 følgende måder:
Hvis du i 2015-2017 har været frivillig på Roskilde Festival (ikke nødvendigvis hos Eat Beer), findes dine data på frivillig-systemet hos Roskilde Festival. Så går du først ind på https://people-m.roskilde-festival.dk/, indtast din mailadresse samt det password, du anvendte forrige gang (et nyt kan bestilles, hvis det er glemt), gå ind på: Rediger min profil og tjek dine informationer. Hvis der er rettelser skal der nederst på skemaet vælges Gem ændringer.
Hvis du ikke har været frivillig på Roskilde Festival i denne periode, skal du oprette dine informationer på denne side: https://people-vol.roskilde-festival.dk/bliv-frivillig/
Dernæst skal du både som ny og tidligere medhjælper  enten bruge nedenstående formular eller sende en mail til festival@gsgif.dkhvori du skriver:
  • Mailadresse og navn samt – hvis du er er under 18 – din fødselsdato
  • Hvis du enten er medlem eller i lige linje er i familie med et medlem af GSG&IF (idrætsforeningen), skal du angive hvilken afdeling og evt. hvilket medlem, du er tilknyttet via. Så er du med til at øge afdelingens andel af et evt. overskud på festivalarbejdet.
  • Om du ønsker plads på medarbejdercamping
Medarbejder-camping er et lidt mere roligt område ca. 5 minutters gang fra det øvrige campingområde med garanteret varmt vand. Hvis du ønsker at bo på medarbejder-campingen skal der bestilles et specielt armbånd til dig. Prisen vil sandsynligvis være på niveau med sidste år, kr. 200,-, som vi bestiller til dig.  
  • Om du ønsker at være vagtleder.
 
Når vi modtager din mail, registrerer vi dig som aktiv hos Eat Beer og du får en bekræftelse, eller information om venteliste.
Ligesom sidste år har festivalen besluttet, at samtlige medhjælpere skal afhente deres armbånd personligt hos Check-in mod fremvisning af personlig ID samt et medarbejderbevis (sendes fra os senere)
 
Vi glæder os til at se jer igen.
Eat Beer / Henriette og Linda.

 
Tilmeld dig med det samme til Eat Beer her:
Navn: *
Mail:: *
Fødselsdato:
*
Afdeling i GSG&IF::  
Evt. i familie med (i lige linje):  
Ønsker medarbejdercamping
 
Vil gerne være vagtleder
 
Husk også at dine data skal være registreret på https://people-vol.roskilde-festival.dk.

Hvis det er første gang du skal være med, kan du bruge dette link:

 
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15