Gundsølille Skytte Gymnastik
og Idrætsforening
Aktiv mandag
Skydning
Gymnastik
Håndbold
Tennis
Bordtennis
Badminton
Fodbold
GSG&IF » Arrangementer
Gennem sin historie i snart 150 år har Idrætsforeningen i Gundsølille været kendt for sine utallige arrangementer af andet en sportslig karakter.  I "gamle dage" holdt man dansearrangementer til forår, til sommer, til høst, til jul og så et par gange ind i mellem. Til sommerfesten dansede man endda udendørs på et trægulv, bygget til lejligheden og det endda uden tag eller telt! Fastelavnsarrangementer har også gennem årene været store arrangementer med optog til hest gennem alle byer og besøg inklusive beværtning på egnens gårde. Høstfesten var i mange år underholdt med fremragende revy, fremført af dillettanter o.sv.
Så festligt og engageret har vi desværre ikke tid til at være mere, men idrætsforeningen fastholder fortsat nogle af de mest traditionelle arrangementer:


På fastelavns søndag holdes der tøndeslagning i Gundsølillehallen med 10 tønder med hver sin kattedronning og kattekonge, ligesom der er præmier til de bedst udklædte. Et tilløbsstykke for børn, forældre, bedsteforældre og andre barnlige sjæle.

Omkring 1.juli afholdes Roskilde Festival, der for idrætsforeningen godt nok er et fornøjeligt arrangement, men primært et arrangement, der skaffer penge til foreningen. Kom og vær med!

Den tredje weekend i august løber foreningens største årlige arrangement af stablen. Det er sommerfesten i Ågerup, der gennem 4 dage underholder store som små.
Også vores afdelinger står for traditionsrige arrangementer:
  • Skytterne gennemfører under sommerfesten i august den særdeles fornøjelige fugleskydning, hvor alle kan deltage i nedskydningen af næb, vinger og kløer for til sidst at kæmpe om det sidste trofæ: fuglens hjerte og dermed få valgt skytte- og fuglekonge. Kan anbefales til alle, også selv om man ikke er en ørn til at ramme fugle (af træ)! Arrangementet foregik tidligere i skytternes kælder i oktober/november, men er nu flyttet til sommerfesten, hvor mange flere kan være med og kigge på.
  • Gymnastik har i april i den store opvisning, hvor alle hold fremviser al deres kunnen i et festlig show, hvor der ofte også er indlæg fra andre gymnaster og vores folkedansere.
  •  Tennis starter sæsonen med standerhejsning i maj måned.
Gundsølille Skytte Gymnastik og Idrætsforening | Store Valbyvej 248 A, Gundsølille | 4000 Roskilde | CVR.: 26 27 75 15